Stages

Stage lopen bij Arkin Jeugd en Gezin

Ben jij op zoek naar een stageplek binnen de jeugd ggz?
Bij Arkin Jeugd & Gezin zijn er plekken beschikbaar op onze verschillende locaties: Baarsjesweg, Strekkerweg (noord) en Diemen Zuid.

De doelgroep van Arkin Jeugd & Gezin bestaat uit jongeren tussen 0-23 jaar waarbij sprake is van ADHD/ADD, autisme spectrum stoornis, depressie, angst- en dwangstoornissen, gedragsstoornissen, psychose en andere psychiatrische problematiek of verslavingsproblemen.
Er worden individuele en systemische behandelingen en ook verschillende groepsbehandelingen aangeboden.

Hoe ziet een stage bij Arkin Jeugd & Gezin eruit?

Als stagiair loop je mee met een vaste begeleider, waarbij je meekijkt met intakegesprekken, behandelgesprekken en psychodiagnostiek trajecten. Op termijn kan je als stagiair onder begeleiding ook je eigen behandel- en diagnostiektrajecten gaan uitvoeren. Daarnaast is het mogelijk om een Aantekening Psychodiagnostiek (BAPD) te behalen. Een stageperiode duurt meestal 8-10 maanden, als er wordt uitgegaan van 3 dagen in de week.

Bij Arkin jeugd & Gezin werk je op basis van een stageovereenkomst en ontvang je een stagevergoeding. Een stageplaats is een goede opstap naar een aanstelling in de (nabije) toekomst: bekijk de stageplaatsen.

Wanneer zijn de stages?

De stages zijn jaarlijks, in de periode september-oktober. Er komen dan meerdere stageplekken vrij waarop gereageerd kan worden. De sluitingsdatum voor het solliciteren op de stageplekken is 1 mei dit jaar.

Heb je vragen of wil je direct solliciteren voor een stageplaats bij Arkin Jeugd & Gezin? Stuur je vraag of sollicitatie naar stagiaires@arkinjeugd.nl t.a.v. Kareshma Changoe.