Praktische informatie

Hoe meld ik me aan?

Je bent van harte welkom. Wij helpen jou als je last hebt van vervelende gevoelens die maar niet over gaan, als je vaak in problemen komt met anderen zonder dat je dat zelf wil of als je bang bent dat je verslaafd bent. Als je je bij ons aanmeldt, heb je wel een verwijzing nodig. Die kun je aan ons mailen op aanmelden@arkin.nl of opsturen naar: Centrale Aanmelding Arkin, Postbus 75848, 1070 AV Amsterdam. Zodra we de verwijsbrief ontvangen hebben zal Centrale Aanmelding Arkin, op basis van de informatie in de verwijsbrief en van eventuele eerdere behandelingen, een eerste gesprek met je plannen. Het kan zijn dat wij daarvoor nog wat aanvullende vragen hebben. Een van de behandelaren van CAA neemt dan contact met je op en/of je huisarts/verwijzer.

Hoe kom ik aan een verwijsbrief

Je kunt een verwijsbrief vragen aan je huisarts of aan de lokale teams in jouw gemeente. Een jeugdarts of medisch specialist kan ook een verwijsbrief maken. Ben je jonger dan 18 jaar dan moet je ouder of verzorger wel wonen in een van de volgende gemeenten.

Tot je 18e jaar wordt onze hulp aan jou namelijk betaald door de gemeente. Na je 18e jaar betaalt de zorgverzekeraar de hulp aan jou. Jij of je huisarts stuurt deze verwijsbrief naar ons. Heb je geen contact met je huisarts? Dan kun je ook contact met ons opnemen, we kijken dan samen hoe we je verder kunnen helpen. Je kunt ons elke werkdag bellen tussen 08.30 en 17.00 uur op: 020 590 44 44. Mailen kan natuurlijk ook: aanmelden@arkin.nl

Sitemap