Preventie Jeugd

Preventie Jeugd

Welkom bij Arkin Preventie Jeugd in Amsterdam

Voorkomen is beter!

Corona-update
Het kabinet heeft vanaf 12 maart extra corona maatregelen bekend gemaakt. Daar houden wij ons als Arkin Preventie Jeugd aan. Het is niet langer verantwoord om de face tot face preventieve ondersteuning te blijven geven zoals je die van ons gewend bent.

Groepen mensen bij elkaar vormen momenteel een risico. We nemen geen gezondheidsrisico’s. We hebben een zorgvuldige afweging gemaakt in de ondersteuning die we blijven bieden.

Wat betekent dit voor jou?

Persoonlijke adviesgesprekken
Met ingang van maandag 16 maart 2020 worden alle persoonlijke adviesgesprekken omgezet in telefonische gesprekken.  De desbetreffende preventiewerker zal u bellen om dit met u te bespreken.

Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m 6 april, misschien langer. Het veranderen of afzeggen van de ondersteuning die je van ons krijgt is een moeilijke beslissing voor ons. We kunnen ons voorstellen dat de veranderingen ook voor jou vervelend kunnen zijn. Als je vragen hebt, of ongerust bent, kun je contact opnemen met ons.

T 020- 590 1330
E preventie@arkin.nl

Zodra er iets verandert, hoor je dat van ons.

Met vriendelijke groet,

Team Preventie Jeugd

Het team van Arkin Preventie Jeugd bestaat uit elf enthousiaste vaste medewerkers en 9 flexers, die in de hele stad trainingen en cursussen geven voor ouders, jongeren en kinderen. Deze trainingen worden gegeven op scholen en op andere locaties in verschillende stadsdelen. Voorop staat dat iedereen met veel plezier naar de training komt en er zoveel mogelijk uit haalt. Op deze website richten we ons vooral op de trainingen waarvoor je jezelf of je kind kunt inschrijven.

Mocht je eerst wat meer informatie willen dan vinden wij het ontzettend leuk jullie te woord te staan. Stuur voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek een mail naar preventie@arkinjeugd.nl. Naast adviesgesprekken over onze trainingen, zijn wij ook altijd bereid om met beroepskrachten, ouders en kinderen mee te denken als er psychische of verslavingsproblematiek speelt.

Wil je meer weten over een training en wanneer in 2019 deze start? Kijk dan in de agenda voor het overzicht van de startdata. Klik op de training voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over onze KOPP/ KOV-groepen? Volg ons dan op Facebook.

Sitemap