Preventie Jeugd

Triple P Pathways

Voor wie?

De Triple P Pathways is een cursus voor ouders die moeite hebben met hun eigen boosheid in opvoedingssituaties.

Herkent u uitspraken uit bovenstaand rijtje?
Dan zou de cursus Triple P Pathways iets voor u kunnen zijn.

TripleP Pathways Groep is een goede aanvulling voor ouders die merken dat ze regelmatig boos worden op hun kind, die tegen eigen boosheid in de opvoeding aan blijven lopen en het moeilijk vinden om rustig te blijven wanneer kinderen ongewenst gedrag laten zien. Ook voor ouders die het idee hebben dat hun kind expres ongewenst gedrag laat zien of die geen grip krijgen op het gedrag van hun kind, kan de cursus Pathways een goede cursus kunnen zijn.

Waar gaat het over?

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten. In de bijeenkomsten  werkt u aan het opsporen van uw eigen ‘valkuilen’ bij het opvoeden en ook hoe u die kunt vermijden. Uw beleving van de opvoeding staat centraal. U leert ook dat je op verschillende manieren kunt kijken naar het gedrag van uw kind. Als u begrijpt waarom uw kind bepaalde dingen doet, is het lastige gedrag vaak makkelijker te hanteren.

Veel ouders voelen zich schuldig als ze zich in hun boosheid te veel hebben laten gaan of te boos zijn geworden op hun kind terwijl ze dat eigenlijk niet wilden. Iedere ouder wil graag een goede opvoeder zijn en het thuis gezellig maken. Maar soms valt het niet mee om dat voor elkaar te krijgen. Het is extra moeilijk om rustig te blijven als je veel last hebt van tegenslag en stress. Dit zal ook tijdens de bijeenkomsten besproken worden. U leert gevoelens van frustratie en boosheid tijdig te herkennen. En nog belangrijker… u leert uw eigen woede te hanteren als uw kind lastig is. Dan bereik je meer in de opvoeding en u en uw kind zullen zich prettiger voelen.

Kijk voor meer informatie. locaties en startdata op www.jeugdpreventieamsterdam.nl

Aanmelden en contact

U kunt zich met het formulier hiernaast aanmelden, u ontvangt van ons dan nadere informatie.

Contactpersoon
Marjan den Hollander
M 06 – 11917103
E marjan.den.hollander@puntp.nl

Arkin Preventie Jeugd
T 020 – 590 1330

Sitemap