Laatste nieuws

Meer nieuws

Liane Wouters vertrekt bij Arkin Jeugd & Gezin

Per 1 september start Liane Wouters als manager bedrijfsvoering bij Jellinek, van het dagklinisch en medisch team op de Jacob Obrechtstraat. De afgelopen tweeënhalf jaar werkte Liane als manager bedrijfsvoering bij Arkin Jeugd & Gezin, waar zij meerdere multidisciplinaire teams aanstuurde. 

“Het leukste wat ik heb gedaan is de groei van Arkin Jeugd & Gezin, samen met de behandelaren, in goede banen leiden. In die tweeënhalf jaar is het aantal fte van 40 naar 90 gestegen,” vertelt Liane. “Ik heb veel zin om bij Jellinek aan de slag te gaan.” 

 Wencke de Wildt en Jasper ten Dam (directie Jellinek): “Wij kennen Liane als een daadkrachtige, op samenwerking gerichte en vanuit verbinding werkende leidinggevende. Ze is iemand die goed overzicht heeft en houdt, met een pragmatische mentaliteit. Zij brengt bovendien veel kennis en ervaring met zich mee op het gebied van logistieke processen. Gezien haar kwaliteiten en haar uitstekende track record binnen Arkin hebben we er alle vertrouwen in met Liane een goede en stabiele invulling voor deze vacature te hebben gevonden.” 

Lianes laatste dag bij Arkin Jeugd & Gezin is 31 augustus. Zij start 3 september bij Jellinek. 

Sitemap