Jongeren

Ik heb hulp nodig

Arkin Jeugd & Gezin helpt

Veel jongeren hebben soms last van een psychisch probleem. Dat is eigenlijk alleen maar een woord voor als er iets met je aan de hand is wat je van de buitenkant niet kunt zien. Sommige jongeren drinken, blowen of gamen veel en kunnen niet goed meer zonder. Je school en sociale contacten kunnen er dan onder lijden.

Vaak kun je het al goed oplossen door erover te praten, jij en je omgeving begrijpen dan beter wat er met je aan de hand is en hoe je het kunt oplossen. Soms kan het ook helpen om er medicijnen tegen te nemen.

Soms kan jouw probleem ook impact hebben op je gezin of worden de problemen die je hebt, mede veroorzaakt door de situatie thuis.

Heb ik een probleem?

Als je een psychisch probleem hebt, zitten je emoties, je gedachten en je gedrag je in de weg. Dat is ook zo als je niet meer zonder blowen, gamen of drinken kunt. Jijzelf, je vrienden of je ouders begrijpen vaak niet goed wat er met je aan de hand is en wat je moet doen om je weer beter te voelen.

Herken je dit bijvoorbeeld:

Ik heb nergens zin in
Ik ben snel boos
Ik ben vaak bang
Ik heb nare dingen meegemaakt
Ik kan niet zonder gamen of blowen
Ik ben vaak druk
Ik heb moeite met contacten
Ik hoor en zie soms dingen die er niet zijn
Mijn emoties gaan alle kanten op
Ik denk altijd aan eten
Ik heb overgewicht
Ik heb last van de scheiding van mijn ouders

Hoe krijg ik hulp

Als je hulp nodig hebt, kun je bij ons komen voor een kennismakingsgesprek. Dit noemen we een intake. Samen kijken we hoe we je het beste kunnen helpen en welke behandeling goed bij jou past.

Neem contact op met Arkin Jeugd & Gezin

Ik wil me aanmelden voor een behandeling.

Sitemap